Khamis, 7 Julai 2011

4
Komen
SAMBIL MENJORAN BUAT BLOG.. BOLE?

matakail | 9:06 PG |
Semalam sedang syiok2 matakail dok usha usha line kat facebook.. ternampaklah seseorang telah memohon bantuan untuk membuat blog untuk sebuah sekolah iaitu SMK Sungai Rambai Melaka. Tergeraklah hati matakail  nak mengofferkan diri..
Setelah berhempas pulas menekan mendownload dan mentutorialkan bahan bahan yang diperlukan, matakail pun memulakan lah membina blog tersebut pada jam 2pagi semalam dengan tenang dan bersahaja.. hahah.. macam pakar pulak.. padahal berpeluh gak la nak cari template yang sesuai dan mengedit HTML tu..Akhirnya berkat kesungguhan matakail telah berjaya juga menyiapkan apa yang dikehendaki oleh orang tersebut...

p/s : cerita ini tak ada kena mengena dengan ikan. so jangan salah faham.. huhuhu

http://smk-sungai-rambai.blogspot.com

BEGINILAH ROPANYA CETUSAN IDEA & DESIGN YANG MATAKAIL BUATKAN
ADA YANG BERMINAT NAK BUAT BLOG? TAPI TAK TAHU? MAI SINI HABAQ DEKAT SIKIT..

4 comments:

cikmas berkata...

blog ok.. kemas.. pihak kami berpuas hati :)

matakail berkata...

terima kasih.. ada masalah dengan blog tu kemudian hari. just call ok..

A'IM berkata...

try say box tu tapi tk leh send plak..huhu.. template tu buat sendiri guna software..kenapa?

matakail berkata...

aim - template yang mana ni? websekolah tu ke. cuba log in dulu saybox tu.. minta login user dgn paswd kat cik mas

Catat Ulasan

 

PageRank Display

PageRank

Baru Jap Menjoran

Kaki Ngail..

“Terima kasih kepada semua pelawat dan Followers.. Semoga anda mendapat sesuatu yang berguna di sini...........Terima kasih kepada yang sudi menghantar komen........ Thanks..;)
Pancing Ara TEAM Copyright © 2011 Blogger Template Designed by Eims@Matakail® Blogger Template