Rabu, 22 Jun 2011

7
Komen
Melayan Spesis Penjajah..

matakail | 6:22 PG |
goreng pon sodap..

Sejenak kembali matakail nak berpokpek... baru baru ni atas keinginan meluap luap untuk menjoran.. matakail dah jumpa satu port yang agak berdekatan dengan pondok usang matakail .. kalau nak gi sana mungkin dalam sebatang rokok je kot.. heheh.. macam mana la leh matakail tak tau ada pulak kawasan luas tasik untuk menjoran kat situ.. dan apa lagii.. mariiii!!

kedamaian yang kucari..





anak & bapak punyai hobi yang sama..



sesekali nak berposing gak..hihi
Sebenarnya ni hanyalah misi rikiline je.. nak tengok apa spesis yang dok dalam ni.. didominasi oleh si penjajah je rupanya seperti lopak lopak air yang lain di area bandar ni.. manalah pi spesis bumiputra nii.. semua cabut lari ke hapa.. matakail pon cuba lah mengorek rahsia pada pemancing kat situ.. depa kata ada jugak kadang kadang lampam dan haruan dibawak ke darat.. selain tu ada jugak kawan matakail yang kerja kat subang airport dok kata pernah naik belida 4kg kat situ.. ini sudah menarik! hari khamis ni matakail dah cadang cadang nak kembali balik ke sini untuk menduga spesis lain... kita tengok siapa yang kenaaa!!

-sila lah mengomen-


7 comments:

Bro ahmad berkata...

kt tasik mana nie bro?

matakail berkata...

kat dengan ara damansara. nak join petang esok nak turun.

Bro ahmad berkata...

minat juga mancing..dah lama tak turun,biasa gi kelong je
joran pun dah bersawang dah..nnti ada masa kita gi..k

matakail berkata...

orait bro ahmad.

HAFIZAL berkata...

bro kaki pancing...terbaik...

nyahh volleyball berkata...

peehh..laparnyaa.. ni kalau goreng pun sedap ni~

matakail berkata...

dah jadi isi toilet dah.. hihi next trip

Catat Ulasan

 

PageRank Display

PageRank

Baru Jap Menjoran

Kaki Ngail..

“Terima kasih kepada semua pelawat dan Followers.. Semoga anda mendapat sesuatu yang berguna di sini...........Terima kasih kepada yang sudi menghantar komen........ Thanks..;)
Pancing Ara TEAM Copyright © 2011 Blogger Template Designed by Eims@Matakail® Blogger Template